Binnenschilderwerk

Binnen in je huis lijkt het er op dat kozijnen, wanden en deuren niets te lijden hebben. Wat we niet zien is wel aanwezig. Doordat we douchen, koken en de centrale verwarming gebruiken is er veel waterdamp aanwezig. Dat zien we niet, maar tast onbeschermd materiaal wel aan. Tegenwoordig schilderen we binnen met watergedragen producten, dat heeft een groot aantal voordelen:

  • Het droogt zeer snel
  • Geen stank overlast
  • Er treed geen verkleuring op, zoals met de oude synthetische verven wel gebeurde

Ambachtelijk vakwerk

Onze schilders zijn ambachtslieden. Telkens verbeteren wij onze verftechnieken en proberen de beste verfproducten te gebruiken. Ook door de steeds aanscherpende wet- en regelgeving zorgen wij voor succesvol vakwerk.

Luisteren naar de klant

Professioneel schilderwerk kan niet goedkoop zijn. Maar door duidelijke afspraken te maken en goed te luisteren naar de wensen van de klant, besparen we wel zo veel mogelijk op de kosten. Daarnaast kan de klant rekenen op een duidelijke offerte en garantie op het geleverde werk.

Mochten zich nadien toch problemen voordoen of u bent niet tevreden, dan lossen wij dat samen met u op. Wij lopen niet weg voor menselijke fouten.

Aan de hand van de conditie van uw schilderwerk kunnen wij, samen met onze verfleverancier, een passend verftechnisch behandelplan opstellen.

Mocht het merk dat u wilt gebruiken er niet bijzitten vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Bescherming

Wij werken ons schilderwerk af met een sterke kitrand. Kit beschermt tegen vocht en schimmels. Het zorgt er ook voor dat er minder slijtage optreedt. Stel uw vragen gerust aan een van onze vakbekwame collega’s.

Offerte? Altijd vrijblijvend!

Bent u nieuwsgierig naar wat het kost als wij voor u het schilderwerk in uw huis uitvoeren? Via de contactpagina vraagt u snel een offerte aan.

Vraag nu een offerte aan!